Ön offline van
Vissza

Autómegosztással is elérheted a budaörsi Auchan Korzót

AuchanKorzo_banner_ShareNow_1024x341px.jpg
Az Auchan Korzó és a SHARE NOW együttműködésének köszönhetően a saját gépkocsival nem rendelkezők is ellátogathatnak a Budaörsi Auchan áruházba 

Egyre népszerűbb hazánkban az autómegosztás, ami a jövő egyik meghatározó trendje lehet a közösségi közlekedésben. Az autómegosztó szolgáltatás csökkenti az utakon a zsúfoltságot, a környezetszennyezést, ráadásul nincsenek horribilis fenntartási költségek, hiszen a gépkocsit mindenki csak akkor veszi igénybe, amikor szüksége van rá. A SHARE NOW, Európa vezető közösségiautó-megosztója közel 11.000 autót számláló flottájával egyike a legnagyobb autómegosztóknak. A SHARE NOW Magyarország 2019 április óta 300 gépkocsival áll a hazai vendégek rendelkezésére, mindeddig főként Budapest határain belül.  

Ez a fenntartható közlekedési mód azonban mostantól az Auchan Korzó vásárlói számára is elérhetővé válik. Az Auchan Korzó üzemeltetője és a SHARE NOW együttműködésének köszönhetően a saját gépkocsival nem rendelkezők is ellátogathatnak a Budaörsi Auchan áruházba, az autómegosztó cég ugyanis a hipermarket parkolóját is felvette a városközponttól távolabb elhelyezkedő, ún. Külső Zónái közé. Így a közösségi autózásmostantól a Budaörsi Auchan parkolójából is indítható lesz, és le is zárható. 
A SHARE NOW szolgáltatásának köszönhetően a környezettudatos vásárlók a Budaörsi Auchan Korzót három különböző elektromos modellel is megközelíthetik, ezek a MINI Cooper SE, a BMW i3, illetve a smart EQ fortwo. 

A szolgáltatás 2021. április 16-tól egy két hónapos tesztidőszakkal indul, de siker esetén hosszútávon is elérhető lesz, illetve a tervek szerint a többi Auchan Korzó vonzáskörzetében is megvalósulhat. További információ: https://www.share-now.com/hu/hu/

 
Oszd meg